Telema EDI tarptinklinis ryšys dabar apima KMD, Pagero ir Expert Software

EDI, Naujienos

Telema EDI tarptinklinis ryšys dabar apima KMD, Pagero ir Expert Software

Neseniai Telema išplėtė savo EDI veiklą Danijoje, Švedijoje ir Rumunijoje. Pasirašytos tarptinklinio ryšio sutartys ir veikia techninės jungtys su trimis naujais EDI tarptinklinio ryšio partneriais: KMD, Pagero ir Expert Supplier.

Danijos EDI operatorius KMD suteikia daugiau skaitmenizavimo sprendimų ir EDI patirties į plečiamą Telema tinklą. Bendrovės Mayeri Industries ir TY Nordic yra vieni pirmųjų klientų, kurie naudojasi naujuoju tarptinkliniu ryšiu su KMD, kad galėtų gauti EDI užsakymus ir siųsti EDI sąskaitas savo mažmenininkams Danijoje. Šiuo kanalu palaikomi ir kiti įprasti EDI dokumentų tipai.

Švedijos bendrovė Pagero AB, veikianti 53 šalyse ir turinti 30 biurų visame pasaulyje, suvienijo jėgas su bendrove Telema, siekdama išplėsti tinklą, prieinamą abiejų operatorių klientams. Pirmieji šios naujos jungties naudos gavėjai, bendrovės Tootsi Turvas ir Kekkilä, siunčia savo elektronines pardavimo sąskaitas per Telemą į Pagero AP Automation sprendimą. Per Telema-Pagero tarptinklinį ryšį įmonės dabar gali be vargo siųsti ir gauti užsakymus, sąskaitas, užsakymų patvirtinimus ir kitus įprastus EDI dokumentų tipus iš savo partnerių.

Telema taip pat sustiprino savo pozicijas Rumunijoje pasirašydama tarpusavio apsikeitimo sutartį su Expert Software. Šis projektas pradėtas siekiant aptarnauti Bolt Market EDI srautą Rumunijoje. Gruodžio pabaigoje jau daugiau nei 10 tiekėjų per šį ryšį gauna EDI užsakymus ir siunčia EDI sąskaitas.

Telema artimoje perspektyvoje planuojanti pajungti daugiau EDI tarptinklinio ryšio partnerių iš Rumunijos, Portugalijos ir Suomijos, yra pasiryžusi plėsti savo jau ir taip platų EDI tinklą visoje Europoje. Tai leis mūsų klientams “EDIfikuoti” visus prekybos dokumentų mainus su partneriais, įskaitant tarpvalstybinį srautą.

Kadangi pasaulinė ekonomika ir toliau reikalauja supaprastintų skaitmeninių procesų, išplėstas Telema tarptinklinio ryšio tinklas leidžia jai pirmauti EDI srityje Baltijos šalyse.

Jei jūsų partneriai dirba su Pagero, KMD ir/arba Expert Software, dabar šiuos ryšius bus galima greitai įdiegti ir paleisti! Susisiekite su savo Telema klientų vadybininku ir praneškite jam apie savo pageidavimus.