Telema PDS pirmieji metai: stipri klientų bazė Baltijos šalių mažmeninėje rinkoje

Naujienos, PDS

Telema PDS pirmieji metai: stipri klientų bazė Baltijos šalių mažmeninėje rinkoje

Fotografija: Raul Mee

Praėjus metams po paleidimo 2021 metais,Telema PDS pasirodė esanti kaip trūkstama galvosūkio dalis produktų duomenų valdyme. Klientai gali ne tik lengvai laikytis įvairių mažmenininkų produktų duomenų reikalavimų, bet ir integruoti Telema PDS su savo ERP.

 

Rankinis produktų duomenų įvedimas yra pagrindinis klaidų šaltinis, o tai sukelia vėlavimus ir painiavą tiekimo grandinės valdyme. „Mūsų tikslas buvo sukurti produktų duomenų valdymo įrankį, kuris sutaupytų vartotojams laiko“, – sakė Priit Pommer, Telema PDS produkto vadovas.

Iki šiol tiekėjai savo produktų duomenimis dalijosi su mažmenininkais naudodami daugybę Excel’io lentelių. Nuo sudedamųjų dalių iki vienetų produktų duomenys dažnai saugomi įvairiuose šaltiniuose. Šios informacijos atnaujinimas gali būti gana sudėtingas ir atima daug laiko. Jei visus šiuos darbus galima būtų eliminuoti, būtų sutaupyta daug laiko. Štai kodėl tiek daug tiekėjų pasirinko Telema PDS sprendimą, paminint tik kelis: Abestock, City Cider, Nurme Looduskosmeetika ir Halika Õunatalu.

Kiekvieną savaitę prie Telema PDS eksportavimo pridedama vis daugiau ir daugiau  mažmenininkų reikalavimų (lentelių). Neseniai papildytos Aldar, Kaubamaja ir Stockmann lentelės dabar prieinamos PDS platformoje šalia Selver, Coop, Rimi ir daugelio kitų didžiausių mažmenininkų Baltijos šalyse.

Pereinant prie visiško automatizavimo, Telema PDS buvo papildyta keliomis naujomis funkcijomis. Daugelis atnaujinimų, tokie kaip mažmenininkų šablonų valdymo įrankiai ir produktų duomenų įkėlimo sąsaja, jau baigti. Kai kurie, kaip antai kainų matricos, netrukus bus įdiegti.

Viena, kas sprendimą išskiria iš konkurentų – tai galimybė integruoti Telema PDS su tiekėjų ERP.  Telema, skaičiuojanti 21 metų patirtį, turi pranašumą kurti visiškai automatizuotus sprendimus, taupančius klientų laiką ir pinigus.

Tiesą sakant, prie Telema tinklo jau prisijungė daugiau nei 1500 tiekėjų, kad galėtų keistis kitais EDI dokumentais su mažmenininkais. Pridėti produktų duomenų dokumentus prie esamų kanalų yra lengvesnė užduotis nei kurti visiškai naujas integracijas.

Telema džiaugiasi turėdama stiprią klientų bazę dar tik po pirmųjų PDS metų rinkoje. 2022 metais Telema PDS tikslas – plėsti klientų ratą ne tik Estijoje, bet taip pat ir Latvijos bei Lietuvos rinkose. Dėl to Telema PDS yra puikus pasirinkimas bet kuriai bendrovei, dirbančiai visame Baltijos regione.

 

Skaitykite daugiau