Telema NPS indeksas yra 71 – klientų pasitenkinimas vis auga

Naujienos

Telema NPS indeksas yra 71 – klientų pasitenkinimas vis auga

Telema klientų pasitenkinimas auga aštuonerius metus iš eilės. 2020 m. Virš 1500 NPS apklausos respondentų mus įvertino aukštu balu, pakeldami indeksą iki 71. Remiantis B2B International šis indeksas yra 3 kartus aukštesnis nei vidurkis tarp B2B paslaugas teikiančių kompanijų. 

Labiau už viską vertiname klientų pastabas – mūsų komanda analizuoja kiekvieną iš jų, kad pagerintų mūsų veiklą ir pagrindinius produktus. Remiantis klientų indėliu per daugelį metų buvo sukurta daug naujų produktų. Pavyzdžiui, Telema eFlow pirkimo sąskaitų proceso automatizavimo įrankis. Kitas pridėtinę vertę turintis sprendimas – produktų duomenų valdymo platforma Telema PDS bus paleista naudoti 2021 m.  Apskritai mes ir toliau investuojame į Telema e-dokumentų mainų sistemos patikimumą, dėka ko SLA (paslaugų kokybės lygis) 2020 m. pasiekė 99,9%.

EDI paslaugos sklandžiai veikia fone jų net nepastebint. Kartą per metus Telema prašo visų savo vartotojų pasidalinti nuomone, ar viskas gerai veikia. Šiemet taip pat sulaukėme daugybės teigiamų atsiliepimų:

“Neturiu priežasties manyti kitaip. Teko naudotis konkurentų paslaugomis, turiu pasakyti, kad Telema paslaugos kokybiškesnės, lankstesnės, pateikimas patogesnis ir modernesnis, o kainos pilnai tenkina. Tuo labiau, jaučiasi, kad įmonė plečia klientų ratą, tobulina paslaugas, kas suteikia papildomo pasitikėjimo.”, Marius Markevičius, ETKS UAB.

“Lanksčiai dirba su kiekvienu partneriu, nekilo problemų dėl prašomų naujų pakeitimų įgyvendinimo. Teikia konsultacijas įvairiais klausimais.”, Vilma Šimienė, Vilniaus duona UAB.

“Dirba profesionalai – jokio „atsikalbinėjimo“, kaip daugelyje įmonių, su kuriomis tenka susidurti.”, Jolanta Sadauskiene, Kornita UAB.

„Naudodamiesi Telema EDI paslaugomis galime sutaupyti daug brangaus darbo laiko /…/ užsiimti realiais pardavimais /…/. EDI žymiai sumažina klaidų riziką (nebėra poreikio perrašyti užsakymus), dėl kurių visada susidaro papildomo darbo ir papildomų išlaidų,” Andres Lelumees, Sigari Maja OÜ

“Vis daugiau mūsų partnerių prisijungia prie Telemos, nes tai žymiai pagreitina kasdienį darbą ir apsaugo nuo įvesties klaidų, kurios gali atsirasti. Greičiausias ir geriausias sprendimas tvarkant užsakymus nuo pradžios iki pabaigos. Ačiū!” Mihkel Pihlak, UNINAKS AS

 

Kas yra NPS?

Ar esate girdėję apie NPS apklausą? NPS, dar žinomas kaip Net Promoter Score (Klientų rekomendavimo indeksas), vertina klientų pasitenkinimą dviem klausimais: „Ar tikėtina, kad rekomenduosite Telemą savo draugams ir kolegoms?“ ir “Kodėl?“. Atsakymai gali būti pateikiami 10 balų skalėje, kur 0–6 balus skiria nepatenkinti klientai, 7–8 pasyvūs klientai, o 9–10 įvertinę asmenys laikomi lojaliais klientais ir įmonės gerbėjais.

Telema per pastaruosius aštuonerius metus kiekvienais metais vis gerina savo NPS indeksą. Apklausa padeda mums geriau suprasti klientų poreikius ir suteikia galimybę teikti dar geresnes paslaugas.

 

 

 

 

Picture via Getty Images