Telema gali padėti su ESG

E-sąskaitos, Naujienos

Telema gali padėti su ESG

ESG neapsiriboja vien tik medžių gelbėjimu. Nors perėjimas nuo popierinių ir PDF sąskaitų faktūrų prie e-sąskaitų taip pat prie to prisideda. ESG taip pat reiškia atsisakyti nereikalingo rankinio darbo ir sumažinti atliekų kiekį. Tai yra sritis, kur Telema gali padėti visiems savo klientams. Automatizuodami informacijos srautus pirkimo, pardavimo ir apskaitos procesuose, mes pašaliname beprasmišką darbą ir verčiame verslus veikti efektyvesniu būdu.

 

ESG iššifravimas: daugiau nei tik raidės

ESG, arba aplinkos (Environmental), socialiniai (Social) ir valdymo (Governance) aspektai, kurie sudaro atsakingo ir tvaraus verslo valdymo struktūrą.

Aplinkos (E): susiję su įmonės ekologinėmis praktikomis, energijos naudojimu, atliekų tvarkymu ir bendru ekologiniu poveikiu.

Socialiniai (S): vertina santykius su darbuotojais, tiekėjais, klientais ir bendruomene, įskaitant darbo praktikas, įvairovę, integraciją ir bendruomenės įsitraukimą.

Valdymo (G): vertina vadovavimą, vidinius kontrolės ir struktūros elementus, nagrinėjant valdybos sudėtį, vadovų atlygį ir finansinį skaidrumą.

 

2023 m. lapkričio 28 d. Telema ir Estijos Finansų ministerija surengė informatyvų seminarą „ESG ir e-sąskaitos – kam, kada ir kaip?“. Seminare buvo aptariami tokie klausimai:

  • ESG samprata
  • Kada ir kam tampa privalomas tvarumo ataskaitų pateikimas
  • E-sąskaitų tendencijos Estijoje ir Europoje
  • Kaip mokėtinų sumų automatizacija ir e-sąskaitos prisideda prie tvarumo

Jei norite peržiūrėti seminaro įrašą, prašome pateikti užklausą per mūsų interneto formas:

NB. Seminaras vyko estų kalba

 

ESG siekia daugiau nei tik medžių gelbėjimas – tai yra darbo išmanumo ir efektyvumo didinimas, taip pat verslininkų atsakomybės didinimas mūsų planetos atžvilgiu. Perėjimas nuo popierinių ir PDF dokumentų prie elektroninių sąskaitų arba EDI yra teisingas žingsnis, o Telema yra čia, kad visa tai būtų paprasta jos klientams.

 

EDI vaidmuo siekiant ESG tikslų

Sėkmingos informacijos srautų skaitmenizacijos raktas slypi pasirenkant teisingą technologiją, o tai yra sritis, kur Telema spindi. Mes esame lyderiai teikdami EDI sprendimus, kurie jums padės automatizuoti duomenis. Nuo e-sąskaitų perdavimo iki mokėtinų sumų automatizavimo, mes tai esame įgyvendinę. Būtent taip EDI padeda verslams prisitaikyti prie tvarumo.

  • Poveikio aplinkai mažinimas – EDI sumažina popierinių operacijų skaičių, optimizuoja procesus ir žymiai sumažina popieriaus naudojimą, siekiant žalesnės verslo aplinkos.
  • Socialinės atsakomybės gerinimas – automatizavimas EDI dėka didina efektyvumą, leidžia darbuotojams sutelkti dėmesį į vertingesnes užduotis, skatina teigiamą darbo aplinką, atitinkančią socialinės atsakomybės tikslus. EDI taip pat palengvina bendravimą su tiekėjais ir klientais, skatina sąžiningas ir etiškas verslo praktikas, prisideda prie įmonės socialinės atsakomybės, kuriant pasitikėjimą tiekimo grandinėje.
  • Valdymo ir skaidrumo stiprinimas – EDI sistemos užtikrina struktūrišką duomenų mainų požiūrį, užtikrinant nuoseklumą ir tikslumą finansinėse ataskaitose, remiant gerą valdymą ir didinant skaidrumą.

 

Išvada: priimkite ESG tvariam rytojui

Pasaulyje, vis labiau nerimaujančiame dėl verslo poveikio planetai, ESG tarnauja kaip atsakingų praktikų gidas. EDI įsileidimas ne tik optimizuoja veiklą, bet ir žymiai prisideda prie ESG tikslų pasiekimo. Tai yra abipusės naudos (win-win) scenarijus – didinti efektyvumą, tuo pačiu kuriant tvarią ateitį visiems.

 

Bendradarbiavimas su Telema siekiant tvarios transformacijos

Telema, lyderiaujantis EDI operatorius, įgalina įmones pradėti duomenų automatizacijos kelią. Perėjimas nuo popierinių arba el. paštu paremtų metodų prie EDI nėra tik žalioji kryptis; tai apima efektyvumo optimizavimą, sąnaudų mažinimą ir transformaciją į ekologiškas, pasiruošusias ateičiai įmones. Leiskite mums išanalizuoti jūsų duomenų mainų procesus ir pasiūlyti dar daugiau efektyvumo jūsų verslui!

  • (mandatory)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.