Kada Jūs paskutinį kartą išmokote kažką naujo?

E-sąskaitos, EDI, Naujienos, PDS

Kada Jūs paskutinį kartą išmokote kažką naujo?

Per pastaruosius 20 metų Telema įgijo savo srities eksperto statusą. Manome, kad visi ekspertai turėtų skleisti savo žinias. Štai kodėl mes nuolat dalijamės savo patirtimi ir įžvalgomis apie EDI, finansų valdymą ir tiekimo grandinės operacijas. Štai keli būsimi antrojo ketvirčio renginiai, kuriuos verta apsvarstyti, jei norite išplėsti savo akiratį:

  • PÄRNU TIEKIMO GRANDINĖS KONFERENCIJA 2021 gegužės 18-19 d.

Prisijunkite prie daugiau nei 250 tarptautinių tiekimo grandinės specialistų tradicinėje kasmetinėje konferencijoje Pärnu mieste.

Telema generalinė direktorė Hele Hammer padėjo parengti programą, daugiausia dėmesio skiriant veiklos vertinimui ir veiklos rodikliams (KPI). NB. Renginys bus verčiamas į anglų kalbą, todėl atsiveskite savo angliškai kalbančius kolegas! Gaukite 10% nuolaidą su Telema slaptu kodu! Skaitykite daugiau čia.

Ateikite ir sužinokite apie EDI integracijos diegimo projektų valdymo gerąją patirtį ir patarimus, naujausias Telema produktų naujienas ir tai, kaip pasinaudoti partneryste su Telema Jūsų ERP integracijos projektuose. Šis renginys skirtas daugiausia Latvijos ir Lietuvos ERP aptarnavimo  įmonėms ir vyks anglų kalba. Registruokitės čia.

EDI paskaita Kauno technologijos universiteto studentams

Lietuvoje Telema sėkmingai bendradarbiauja su Kauno technologijos universitetu. Balandžio 1 d. surengsime atvirą paskaitą apie tiekimo grandinės optimizavimą visiems besidomintiems studentams.

Būsimi renginiai vyks po įtempto 2021 m. pirmojo ketvirčio, ​​kurio metu Telema surengė keletą internetinių seminarų Lietuvoje, pristatydama naujausias elektroninių dokumentų mainų tendencijas ir geriausią praktiką, taip pat pateikdama naujausios Telema paslaugos Telema PDS (Product Data Sync), teikiančios pridėtinę vertę, apžvalgą. Susisiekite su mumis ir gaukite daugiau informacijos!