Jungtinis tiekimas ir Bikuvos prekyba prisijungė prie Telema EDI tinklo

E-sąskaitos, EDI, Naujienos

Jungtinis tiekimas ir Bikuvos prekyba prisijungė prie Telema EDI tinklo

Per pastaruosius du 2021 metų ketvirčius prie Telema EDI tinklo prisijungė dar du svarbūs Lietuvos DIY (statybos, remonto ir apdailos prekių) sektoriaus žaidėjai – Jungtinis tiekimas (42 parduotuvės) ir Bikuvos prekyba (18 parduotuvių). Iš viso šio sektoriaus EDI bendruomenę dabar sudaro 7 mažmeninės ir didmeninės prekybos įmonės, iš viso turinčios 200 parduotuvių. Tai reiškia, kad šių parduotuvių tiekėjai gali mėgautis elektroninio keitimosi duomenimis pranašumais: sutaupyti laiko ir pinigų.

 

„Džiaugiuosi matydamas, kad DIY sektorius, į kurį Telema Lietuva koncentruojasi pastaruosius 4 metus, tikrai įsibėgėja“, – komentuoja Ramūnas Tvarijonas, Telema vadovas Lietuvoje. Neseniai EDI buvo gerai žinomas terminas tik FMCG ir HoReCa įmonėms. Dabar tai taip pat nėra paslaptis ir DIY (Do-It-Yourself) tiekėjams bei mažmenininkams.

Telema klientai, kurie buvo šios srities pionieriai, sako, kad EDI nėra vien tik gražus turėti daiktas. Tai tikrai turi didžiulį teigiamą poveikį mažinant įmonių vidines išlaidas ir gerinant tiekimo grandinės procesus.

 

„Jungtinis tiekimas 2021 m. birželį pasirašė sutartį su Telema ir dabar EDI pagalba sparčiai prisijungia prie naujų tiekėjų. Sutartis su Bikuvos prekyba buvo pasirašyta 2021 metų lapkritį ir šiuo metu aktyvuojamos EDI paslaugos šiam mažmenininkui“, – tęsia Ramūnas Tvarijonas.

Jungtinis tiekimas kaip pagrindinė įmonė vienija 14 DIY mažmenininkų. Grupę sudaro daugiau nei 42 parduotuvės visoje Lietuvoje. Bikuvos prekyba – tai mažmeninės prekybos tinklas, valdantis 18 parduotuvių visoje Lietuvoje. Kiti DIY mažmenininkai/didmenininkai, veikiantys kaip pirkėjai Telema tinkle, yra Senukai, Makveža, Lemora, Stamex (Gulbė), Dauniškio prekyba, iš viso virš 200 prekybos vietų.