Bolt Market parduotuvės auga su Telema EDI

E-sąskaitos, EDI, Naujienos

Bolt Market parduotuvės auga su Telema EDI

Bolt, 2020 metų Europos karščiausias vienaragis, yra žinomas visoje Europoje. Pradedant taksi paslaugomis ir automobilių dalijimusi ir baigiant elektrinių paspirtukų nuoma bei maisto pristatymu. Šis nesustabdomas startuolis dabar skinasi kelią konkuruoti su kai kuriais didžiausiais prekybos centrais.

2021 m. rugsėjį Bolt kaip pilotinį projektą atidarė naujus pristatymo centrus Estijoje. Siūlydami daugiau nei 1500 produktų ir tik 15 minučių pristatymo laiką, jie čia tikrai sužibėjo. Iki 2021 m. spalio pabaigos Bolt Market atidarė 5 parduotuves Taline ir 1 Tartu mieste. Rygoje bei Vilniuje taip pat atidaryti pirmieji Bolt Market prekių pristatymo centrai.

 

Kita stotelė Baltijos šalys, bet kaip?

Per ateinančius kelis mėnesius Bolt planuoja pradėti teikti tą pačią paslaugą 10-je kitų šalių, įskaitant ir Baltijos šalis. Būtų galima paklausti, kaip jie susitvarkys su visais šiais užsakymais ir sąskaitomis? Atsakymas yra automatizavimas.

Nuo 2017 m. Bolt naudoja Telema eFlow elektroniniam sąskaitų patvirtinimui ir išlaidų paskirstymui. Jie ir toliau naudojasi eFlow kartu su Bolt Market, bet taip pat pasirinko Telema EDI paslaugą, kad galėtų elektroniniu būdu keistis sąskaitomis ir užsakymais su savo tiekėjais.

 

Kodėl Bolt pasirinko Telema EDI?

Telema EDI Buyer paslauga padėjo išvengti atsitiktinių klaidų ir sutaupyti be galo daug laiko. 2021 m. spalio mėnesį jie jau apsikeitė virš 5000 EDI dokumentų su savo partneriais. Kalbant paprastai, 3 žmonės turėtų dirbti 8 valandas per dieną visą mėnesį, kad apdorotų visus šiuos dokumentus. EDI Buyer paslaugos dėka tie patys darbai atliekami keletą kartų greičiau, todėl šie žmonės gali fokusuotis į svarbesnes užduotis.

Telema EDI tinklas suteikia galimybę keistis elektroniniais duomenimis su beveik 5000 prekybos vietų ir 1400 tiekėjų Baltijos šalyse. Tarp Bolt Market tiekėjų yra Bambona, Atria, Valio, Leibur, Eesti Pagar, Tere, Maag Grupp, Saku Õlletehas, HKScan, Estover, Saarionen, Premia, Orkla ir t. t.