Perkate iš Suomijos? Telema pristatys visas Suomijos e-sąskaitas!

E-sąskaitos, EDI, Naujienos

Perkate iš Suomijos? Telema pristatys  visas Suomijos e-sąskaitas!

Nuo 2020 m. vasario mėn. Telema gali tarpininkauti perduodant e-sąskaitas iš Suomijos įmonių. Suomijoje yra daugiau kaip 30 e-sąskaitų siuntimo ir EDI operatorių, tad tarptinklinio ryšio sutarčių sudarymas su visais jais užtruktų daug laiko. Todėl Telema nusprendė bendradarbiauti su Tieto. Tieto, kaip vienas didžiausių operatorių Suomijoje, gali surinkti visų Suomijos kompanijų, kurios galbūt yra Jūsų partneriai, sąskaitas ir persiųsti jas į Telema sistemą.

Pirmasis klientas, pasinaudojęs šia patogia paslauga, buvo Heimon Kala, Suomijos žuvies gamintojas, priklausantis PRFoods grupei.  Heimon Kala finansų direktorė Maarja Kens komentuoja: „Mes naudojame Telema eFlow sistemą sąnaudų paskirstymui ir sąskaitų patvirtinimui daugumoje PRFoods kompanijų. Nors su eFlow galime apdoroti ir PDF, ir e-sąskaitas, mes teikiame pirmenybę e-sąskaitoms. Jose mažiau klaidų, jos yra greitesnės ir  suteikia mums galimybę naudoti automatinio kodavimo taisykles eilučių lygyje“.

Ponia Kens paaiškina, kad pagrindinė elektroninių sąskaitų reikalingumo priežastis buvo poreikis turėti panašius procesus visoje PRFoods grupėje. “Elektroninės sąskaitos Estijoje ir Suomijoje yra plačiai paplitusios, todėl jų gavimas per Telema eFlow į mūsų MS NAV programinę įrangą mums buvo logiškas reikalavimas“.

Sistema sukurta taip, kad įmonei Heimon Kala net nereikia žinoti, kurį e-sąskaitų siuntimo operatorių naudoja jo tiekėjai. Jie tiesiog praneša savo tiekėjams savo e-sąskaitos adresą (susidedantį iš įmonės kodo ir operatoriaus kodo) ir informuoja, kad nuo dabar jau laukia e-sąskaitos. Dar daugiau, įmonei Heimon Kala nereikia žinoti, kokį e-sąskaitos formatą naudoja jos tiekėjai. Telema garantuoja, kad sąskaitos pasieks įmonę Heimon Kala sutartu formatu.

Jei jūs taip pat norite gauti pirkimų iš Suomijos sąskaitas e-sąskaitų pavidalu, susisiekite prašome su mūsų pardavimo komanda.

 

PS. Taip pat galite gauti ir EDI sąskaitas iš savo užsienio prekybos partnerių. Telema yra sudariusi tarptinklinio ryšio sutartis su daugiau nei 15 EDI operatorių dešimtyje skirtingų šalių.

Heimon Kala Oy yra gerai žinoma žuvų pramonės įmonė, kuri daugiau nei tris dešimtmečius tiekia puikius produktus Suomijos vartotojams ant restoranų ir pokylių stalo. Šiuo metu įmonė priklauso AS PRFoods ir taip pat veikia Švedijoje ir Baltijos šalyse.

Tieto yra lyderiaujanti Šiaurės šalių programinės įrangos ir paslaugų įmonė. Turėdama tarptautinę 15 000 darbuotojų komandą beveik 20 šalių, Tieto užtikrina, kad jų klientų kasdienis verslas ir paslaugos vyktų sklandžiai tiek Šiaurės šalyse, tiek ir už jų ribų. Tieto e-sąskaitų klientai per metus išvengia 35 000 tonų CO2 išmetimo į aplinką.