Telema PDS: 7 pagrindinės savybės

Naujienos, PDS

Telema PDS: 7 pagrindinės savybės

Telema PDS (Product Data Sync) yra sprendimas, leidžiantis gamintojams, distributoriams ir didmenininkams kurti, saugoti ir praturtinti produktų duomenis vienoje duomenų bazėje ir dalintis šia informacija su mažmenininkais. Bet kaip iš tiesų veikia sistema? Čia yra 7 pagrindinės savybės, kuriomis galite pasinaudoti:

  • Kurkite, saugokite ir praturtinkite produktų duomenis

Kurkite naujus produktus naudojant praktišką produkto kortelės šabloną. Jūs galite efektyviai atlikti masinius pakeitimus produktų sąrašo peržiūroje. Visi naujausi mažmenininkų atributai, kategorijos ir šablonai Jums yra  prieinami sistemoje. Bet kokie produkto praturtinimo proceso pakeitimai yra registruojami žurnale siekiant pagerinti saugumą ir išvengti netinkamo naudojimo. 

  • Pasidalinkite savo produktų duomenimis su mažmenininkais

Naujų produktų siūlymas mažmeninės prekybos tinklams arba esančių produktų akcijų kūrimas yra pasiekiamas tik vienu mygtuko paspaudimu. Telema PDS Jūsų patogumui pateikia visų didžiųjų Baltijos šalių mažmenininkų duomenų apsikeitimo šablonus.

  • Naudokite duomenų tikrinimą ir vienetų konvertavimą

Laikytis mažmenininkų produktų įtraukimo į sąrašą reikalavimų gali būti varginantis dalykas. Telema PDS padeda patikrinti ir konvertuoti produktų duomenis pagal kiekvieno mažmenininko specifinius reikalavimus. 

  • Turėkite naudos iš produkto duomenų versijų

Su Telema PDS Jūs galite palaikyti keletą produktų duomenų versijų.  Kol viena produkto duomenų versija yra vieša, Jūs galite dirbti su atnaujinama versija. Produkto versijų palyginimo funkcija padeda greitai identifikuoti duomenų skirtumus. 

  • Peržiūrėkite produktų pasiūlymų istoriją

Telema PDS registruoja visą duomenų eksportavimą. Pateikiama išsami apžvalga, kada, kam ir kokia kaina Jūs pasiūlėte savo produktus ir kurie mažmeninės prekybos tinklai  turi juos savo asortimente.

  • Niekada nepraleiskite “lango” mažmenininko kalendoriuje

Glaudaus bendradarbiavimo su visais pagrindiniais žaidėjais rinkoje dėka Telema PDS atvaizduoja mažmenininkų asortimento ir akcijų kalendorius. Tai leidžia dar efektyviau valdyti produktų ir akcijų pasiūlymus. 

  • Sukurkite savo „auksinę tiesą“ – importuokite visus produkto duomenis į Telema PDS

Importuokite produktų duomenis iš Excel, ERP ar kitų šaltinių į Telema PDS sukurdami vieną centralizuotą „auksinę duomenų bazę“, kur yra visa  informacija apie produktą.  Kadangi duomenys nebėra kopijuojami iš skirtingų duomenų bazių ir lentelių, jie išlieka išsamūs ir tikslūs. 

 

Apibendrinant Telema PDS užtikrina, kad Jūsų produktų duomenys yra nuolat atnaujinami ir atitinka naujausius mažmenininkų reikalavimus.