Asortimento pasiūlymo pateikimas per 5 minutes

Naujienos, PDS

Asortimento pasiūlymo pateikimas per 5 minutes

Didieji mažmenininkai, tokie kaip Selver, Rimi ir Maxima, vartotojams parduoda dešimtis tūkstančių produktų. Norėdami valdyti tokį didžiulį produktų duomenų kiekį, jie sukūrė savo taisykles ir reikalavimus. Tai sukuria sudėtingą situaciją tiekėjams, kurie turi pateikti šiek tiek kitokias tų pačių duomenų versijas. Tai užima daug laiko ir dažniausiai atliekama rankiniu būdu, kopijuojant duomenis iš vienos Excel lentelės į kitą. Bet nuo šiol jau nebe, nes Telema turi sprendimą.

Telema PDS suteikia centrinę vietą visiems tiekėjo turimiems produktų duomenims. Visos informacijos saugojimas turi daug privalumų. Produkto duomenys išlieka pilni, tikslūs ir prieinami – paruošti akimirksniu naudoti įmonėje ir už jos ribų.

Kai tiekėjo produktų duomenys įterpiami į Telema PDS, lengva pamatyti, ar jie tikrai atitinka kiekvieno mažmenininko reikalavimus. Telema susiejo visus skirtingus mažmenininkų šablonus pagal pagrindines produktų grupes. Pavyzdžiui, jei esate konditerijos gamintojas, Jūs net nematysite laukų, kurie reikalingi tam, kas gamina vyną ar mėsos produktus. Bet ko nenorėtumėte praleisti, tai yra loginės klaidos. Telema sprendimas Jums praneš, jei išorinė dėžė yra mažesnė nei vidinė pakuotė, jei grynasis svoris yra didesnis nei bendras svoris ir pan.

Įkėlus, patikrinus ir praturtinus duomenis, pateikti faktinį asortimentą ar akcijinius pasiūlymus yra taip pat lengva kaip 1-2-3:

  1. Pasirinkite mažmenininką, kuriam teikiate pasiūlymą. Pažymėkite, ar tai asortimento, ar akcijinis pasiūlymas. Tai galima nurodyti vienu paspaudimu Telema PDS portale.
  2. Pažymėkite produktus, kuriuos norite pridėti prie pasiūlymo. Telema paruošė pažangius filtrus ir rūšiavimą. Vienu metu dirbti net su šimtu produktų yra lengva.
  3. Paskutinis žingsnis yra peržiūra. Kai būsite patenkinti, spustelėkite, jei norite eksportuoti ir siųsti duomenis mažmenininkui. Greita, sklandu ir patogu.

 

Nereikia rasti naujausios mažmenininkų lentelės, nereikia kopijuoti duomenų iš kelių vietų, nereikia tikrinti privalomų stulpelių, nereikia konvertuoti vienetų. Ir svarbiausia – nereikia to daryti rankiniu būdu, praleidžiant valandas tik tam, kad paruoštumėte ir išsiųstumėte kelias lenteles.

Jei norite pradėti teikti asortimento ar akcijinius pasiūlymus greičiau nei per 5 minutes, susisiekite su Telema. Jūs pats įsitikinsite, koks paprastas ir greitas gali būti šis sudėtingas procesas.