Ar savo darbą organizuojate taip pat rimtai kaip IGIS?

Naujienos

Ar savo darbą organizuojate taip pat rimtai kaip IGIS?

IGIS – viena didžiausių Lietuvos glaistų, gruntų, dažų ir tinko gamintojų, prisijungė prie Telema EDI tinklo 2019 m. rudenį. Šiuo metu jie gauna EDI užsakymus ir siunčia EDI sąskaitas į 80 Kesko Senukų, Moki-Veži ir Lemoros prekybos tinklų parduotuvių. 

Verslo plėtros direktorė Giedrė Kriščiūnaitė dalijasi savo patirtimi: „RIMTAS ​​DARBAS yra pagrindinis principas, kurio laikomasi visoje IGIS veikloje. Šis šūkis reiškia, kad mes esame profesionalūs, motyvuoti ir sąžiningi bei dirbame tam, kad viršytume savo klientų lūkesčius. Aukščiausių technologijų naudojimas bendradarbiaujant su partneriais yra mūsų principo dalis. Štai kodėl mes pasirinkome Telemą kaip savo patikimą EDI partnerį“.

IGIS naudojasi Telema EDI tiekėjo paslauga. Užsakymai iš parduotuvių automatiškai atkeliauja į Rivilė ERP, ir todėl duomenų nereikia įvesti rankiniu būdu. Žmogiškos klaidos yra eliminuotos, pavyzdžiui susijusios su kiekiais ar pristatymo adresais. Tai leidžia neatidėliojant pradėti gamybą ir laiku išsiųsti produktus.

IGIS darbuotojai naudojasi modernaus Telema EDI portalo pranašumais, kur jie lengvai gali patikrinti EDI dokumentų būseną arba leisti istorines ataskaitas. Automatinis duomenų įvedimas ir mažesnis žmogiškųjų klaidų kiekis turi tiesioginį ekonominį poveikį – IGIS gali apdoroti didėjantį užsakymų srautą su tuo pačiu darbuotojų skaičiumi.

Dabar IGIS planuoja išplėsti EDI panaudojimą. Iš viso IGIS parduoda daugiau nei 500-ams parduotuvių, taigi yra daugiau vietos automatizavimui. Ir ne tik kaip tiekėjo, bet ir kaip pirkėjo: „Telema EDI yra tikrai geras kainos ir kokybės santykis. Kadangi IGIS yra taip pat yra mažmenininkas, turintis savo parduotuves, svarstome galimybę išplėsti funkcionalumą ir pradėti naudoti EDI taip pat su savo tiekėjais“, – tęsia mintį Giedrė Kriščiūnaitė.

IGIS įkurta 1991 metais Panevėžyje. Įmonė turi savo laboratoriją ir 3500 m2 gamybinę bazę. Šiuo metu jie turi 39 darbuotojus ir kasdien pagamina 60 tonų namų apdailos produktų. IGIS valdo taip pat specializuotas IGIS parduotuves didžiausiuose Lietuvos miestuose.