Agrochema naudodama EDI klaidų skaičių sumažino per 6 mėnesius

EDI, EDI Supplier klientų istorijos, Klientų istorijos, Naujienos

Agrochema naudodama EDI klaidų skaičių sumažino per 6 mėnesius

Agrochema UAB yra Lietuvos skystųjų azoto trąšų rinkos lyderė. 2020 m. pavasarį jie prisijungė prie Telema EDI tinklo. Įmonė siūlo efektyvias augalų apsaugos priemones ir išgrynintą sėklų portfelį bei klientams teikia konsultacijas ir praktines rekomendacijas.

Agrochema prekiauja su dauguma Lietuvos ūkininkų, taip pat savo prekes tiekia didžiausiems prekybos tinklams Lietuvoje ir Latvijoje. Asortimentas siunčiamas į maždaug 100 prekybos vietų, todėl kas mėnesį išrašoma 200-500 sąskaitų.

Pakalbinome įmonės Prekybos departamento vadovą Darių Dambrauską. Darius komentavo: „EDI sprendimo poreikis atsirado administruojant didelį užsakymų skaičių. Visą šį darbą atlikti rankiniu būdu yra neefektyvu ir klaidos – neišvengiamos. Žinojome, kad rinkoje yra keli EDI paslaugų teikėjai. Atrankos etape paslaugų teikėją keleto įmonių rekomendacijos paskatino mus pasirinkti Telema kaip patikimiausią partnerį”.

„Mes labai vertiname Telema EDI paslaugų diegimo procesą ir kokybę. Telema IT projektų vadovas Juozas Andriuškevičius kartu su Go-ERP UAB, mūsų MS Dynamics Axapta palaikymo partneriu, mums padėjo diegimo procese atsakydami į visus klausimus ir suteikdami profesionalias konsultacijas“, – tęsia Darius Dambrauskas.

„Nors šiandien dar anksti kiekybiniu požiūriu vertinti naudą, galime teigti, kad pradėjus gauti užsakymus per EDI, klaidų skaičius ženkliai sumažėjo. Artimiausiu metu planuojame išplėsti EDI tinklą prijungiant Ermitažą. Telemą galiu rekomenduoti kaip tikrai profesionalų ir patikimą EDI partnerį“, – reziumuoja Darius Dambrauskas.

Agrochema Baltijos šalyse veikia jau 29 metus. Agrochemos įmonių grupę sudaro trys įmonės:  Agrochema UAB, Agrochema Latvia SIA and Agrochema Eesti OÜ. Iš viso grupėje dirba 375 darbuotojai, 2021 metų konsoliduotos pajamos sudarė 315 mln. EUR. Agrochema grupė savo ruožtu priklauso verslo koncernui Achemos grupė, vienijančiam daugiau nei 40 įmonių, veikiančių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Belgijoje, Suomijoje ir Švedijoje.

 

Daugiau informacijos apie naudas ir įdiegimą rasite EDI Supplier.