Wolf Group: EDI atlaisvina laiko kitoms prasmingoms veikloms

EDI, EDI Supplier klientų istorijos, Klientų istorijos, Naujienos

Wolf Group: EDI atlaisvina laiko kitoms prasmingoms veikloms

Wolf Group LT jau yra susipažinusi su EDI (Electronic Data Interchange) pasauliu. Anksčiau žinomi kaip Krimelte LT, nuo 2009 m. jie priklauso Telema EDI tinklui. Augant verslo apimtims, didėja ir iš EDI gaunama vertė.

 

Bėgant metams ši DIY (Do-It-Yourself) įmonė nuolat plečia savo verslą. 2021 metais Wolf Group LT, parduodančios daugiau nei 550 klientų, pajamos pasiekė 10,5 mln. eurų. Šis verslo augimas atsispindėjo taip pat  ir prekybos dokumentuose. Kas mėnesį išrašoma daugiau nei 1100 pardavimo sąskaitų, tiek pat gaunama užsakymų. Telema EDI paslaugomis naudojasi stambūs Wolf’o mažmeniniai klientai, tokie kaip Makveža, Lemora, Kesko Senukai, Bikuvos prekyba ir Dauniškio prekyba. Apie 25% visų dokumentų apdorojami per EDI.

 

EDI supaprastina procesą

Savo požiūrį išreiškia ir Wolf Group LT generalinis direktorius Kazimieras Motiekaitis: „Didėjant apyvartai padaugėjo su dokumentų apdorojimu susijusių darbų, todėl EDI sprendimas buvo neišvengiamas. Nuolat efektyviname įmonės darbą ir procesus. EDI atlaisvina laiko prasmingoms veikloms mūsų kolegoms, dirbantiems su užsakymų įvedimu į sistemą ar sąskaitų siuntimu“.

„Turint EDI ryšį su klientais, prekybos procesas abiems šalims labai supaprastėja. Tiek pateikiant užsakymą, tiek priimant į sandėlį gaunamas prekes. Tai sumažina žmogiškųjų klaidų skaičių, o darbas tampa efektyvesnis ir greitesnis“, – priduria Kazimieras Motiekaitis.

Paklaustas apie Wolf Group ateities planus, generalinis direktorius sako: „Deja, vis dar daugelis klientų dar nėra pasiruošę naudotis EDI. Nors kai kurie iš jų yra greitesni, o kiti lėtesni, žingsnis po žingsnio jie visi juda link EDI panaudojimo. Tikiu, kad artimiausiu metu per EDI galėsime gauti ir perduoti bent 80% prekybos dokumentų.”

 

Profesionalus įdiegimas

„Telema neabejotinai yra viena iš EDI paslaugų teikimo lyderių Baltijos šalyse. Aktyvavimo procesas yra aiškus, nuoseklus ir pakankamai greitas. Galima matyti, kad per daugelį metų Telema komanda sukaupė daug kompetencijos. Todėl tikrai rekomenduoju Telema paslaugas mūsų verslo partneriams. Įdiegę EDI, jie tiesiog bus nustebinti, kiek laiko galima sutaupyti ir skirti kitoms prasmingoms užduotims“, – apibendrina Kazimieras Motiekaitis.

 

Apie Wolf Group

Wolf Group yra įsipareigojusi gerinti žmonių gyvenimo kokybę, tiekdama saugius, energiją taupančius ir aplinką tausojančius statybos sprendimus. Prekės ženklas PENOSIL priklauso Wolf Group – pirmaujančiam Europos statybinių cheminių medžiagų ir sistemų gamintojui. Seserinės įmonės veikia Latvijoje, Estijoje, Ispanijoje, Rusijoje, Prancūzijoje, Ukrainoje, Rumunijoje, Portugalijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Wolf Group eksporto tinklas apima 70 šalių. 2021 metais jų grupės pajamos siekė 139 milijonus eurų.

 

Skaitykite daugiau apie Telema EDI Supplier čia.