Kreisel Vilnius – aukščiausios kokybės link su EDI

EDI, EDI Supplier klientų istorijos, Klientų istorijos, Naujienos

Kreisel Vilnius – aukščiausios kokybės link su EDI

2019 m. žymi svarbų etapą bendrovei Kreisel Vilnius, kuri yra Vokietijos sausų statybinių mišinių gamintojo atstovas Lietuvoje. Perėjimas prie EDI buvo svarbus veiksnys palaikant aukščiausius bendrovės kokybės standartus.

Kreisel siūlo platų modernių statybinių medžiagų asortimentą renovacijai, statyboms ir dekoravimui. 2019 m. Kreisel Vilnius tiekimo grandinės automatizavimui pradėjo naudoti Telema EDI sprendimą.

Rinkodaros vadovas Marius Šimkus dalijasi savo mintimis: „Aukšta gaminių ir paslaugų kokybė statybos srityje yra svarbūs faktoriai ir tai yra mūsų bendrovės koziris. Kreisel prekinis ženklas rinkoje yra plačiai žinomas kaip aukštos kokybės tiekėjas. Mes nuolat sekame ir įgyvendiname geriausias praktikas, siekdami išlaikyti šiuos faktorius. Telema EDI yra viena iš geriausių praktikų, kuri leis užtikrinti aukšto lygio paslaugas mūsų mažmeninių tinklų klientams.“

Kai mažmeninės prekybos tinklai pradėjo užsakyti vis daugiau ir daugiau Kreisel produktų, Kreisel pasirinko Telema EDI sprendimą automatizuoti pardavimų užsakymų apdorojimo procesą. Dabar užsakymai elektroniniu formatu gaunami iš 69 parduotuvių tiesiai į Kreisel ERP sistemą Euro Skaita, ir čia daugiau nebelieka rankinio darbo. Vos per pusmetį elektroninių dokumentų apimtis išaugo dvigubai ir įmonė džiaugiasi realia sprendimo nauda.

Marius Šimkus tęsia savo įžvalgas: „Visas tiekimo procesas dabar vykdomas aukštesniame lygyje. Jei yra vienetų ar kainų nesutapimų, sistema dabar pažymi skirtumus. EDI sumažino veiklos sąnaudas ne tik Kreisel, bet taip pat ir mūsų klientams. Tiems, kurie šiuo metu vis dar svarsto, ar pradėti naudoti EDI, aš norėčiau pasakyti tvirtą „taip“ Telema sprendimo naudai “.

UAB „Kreisel Vilnius“ priklauso FIXIT GRUPPE, žinomam statybų srities lyderiui. Kreisel savo veiklą Lietuvoje pradėjo 1995 m. ir buvo vienas iš pirmųjų, pradėjusių gaminti sausuosius statybinius mišinius. Nuo to laiko įmonės gaminių asortimentas ženkliai padidėjo – nuo kelių iki dešimčių produktų, įskaitant apšiltinimo sistemą, tinką, klijus, dažus ir kitus statyboms bei renovacijai skirtus gaminius. Visi produktai yra sukurti Kreisel laboratorijose ir yra ištestuoti pagal aukštus Europos kokybės standartus. Be to, Kreisel savo klientams siūlo išsamias konsultavimo paslaugas, mokymus ir simpoziumus bendradarbiaujant su mokslo institucijomis.