Koelner Vilnius EDI klaidų sumažino 99%

EDI Supplier klientų istorijos, Klientų istorijos, Naujienos

Koelner Vilnius EDI klaidų sumažino 99%

Įmonės Koelner Vilnius atstovaujamų prekės ženklų Rawlplug ir Koelner tvirtinimo medžiagos, pelniusios įvairius tarptautinius apdovanojimus, yra sutinkamos daugumoje Lietuvos statybos ir apdailos prekių mažmeninės prekybos parduotuvių. Bendrovė prekiauja su daugiau nei 300 verslo partnerių ir pristato prekes tiesiogiai į 100 pardavimo vietų visose Baltijos šalyse. Kas mėnesį Koelner Vilnius apdoroja nemažą kiekį prekybos dokumentų, išrašydama apie 900 pardavimo sąskaitų.

2020 m. vasarą įmonė Koelner Vilnius pradėjo bendradarbiavimą su Telema, paleisdama EDI dokumentų mainus su 25-iomis Moki veži parduotuvėmis.

Direktorius Darius Šiliauskas komentuoja: „Nuo pat bendradarbiavimo su Telema pradžios darbuotojai pastebėjo reikšmingą darbo efektyvumo padidėjimą. Prieš automatizavimą komanda kovojo su užsakymų ir sąskaitų tvarkymu dėl skirtingų produktų kodų, pavadinimų ir matavimo vienetų partnerių verslo valdymo sistemose (VVS). Turėjome juos tikrinti ir taisyti rankiniu būdu, prarasdami brangų laiką. Dabar prekybos dokumentai per EDI tinklą saugiai cirkuliuoja į mūsų VVS Rivilę ir iš jos.“

Rawlplug SA grupė orientuojasi tik į aukščiausios kokybės produktų tiekimą. Štai kodėl Rawlplug gaminius galite sutikti „dangaus viršūnės“ – aukščiausio pastato Burj Khalifa – liftuose. Arba dar toliau – Curiosity visureigyje, kuris tyrinėja Marso paviršių.

Darius Šiliauskas tęsia: „Puiki kokybė negali vystytis, jei nuolat nedidėja vidinių įmonės tiekimo procesų efektyvumas. Tai buvo priežastis, kodėl mes kreipėmės į Telemą norėdami pradėti naudotis EDI paslauga. Telema EDI padėjo mums sumažinti žmogiškąsias klaidas 99% ir daugiau nei 50% padidinti užsakymų bei sąskaitų apdorojimo greitį. Manau, kad EDI turėtume naudoti su kiekvienu nauju klientu, su kuriuo per mėnesį apsikeičiame mažiausiai 50 užsakymų ir sąskaitų.“

Rawlplug prekės ženklas, įkurtas 1919 m. Jungtinėje Karalystėje, yra lyderis Vidurio, Pietų ir Rytų Europoje. Lietuvos padalinyje Koelner Vilnius šiuo metu dirba 16 aukštos kvalifikacijos darbuotojų, įmonės metinė apyvarta siekia 3 mln. EUR.

Daugiau apie EDISupplier produktą skaitykite čia.