EDI Hesorai padeda išvengti užsakymų apdorojimo kliūčių

EDI, EDI Supplier klientų istorijos, Naujienos

EDI Hesorai padeda išvengti užsakymų apdorojimo kliūčių

Aistringai besidomintiems namų apdaila Lietuvoje Hesora ir Dekorika yra gerai žinomi vardai. Šie sektoriaus lyderiai specializuojasi didmeninėje karnizų, roletų, įvairių aliuminio profilių sistemų ir užuolaidų priedų prekyboje. Per pastaruosius 25 metus šios įmonės sėkmingai įsitvirtino Baltijos šalyse, išsiplėtė iki daugiau nei 300 klientų ir 400 pristatymo vietų, o kiekvieną mėnesį apdoroja apie 1000 užsakymų.

Dar 2015 m. UAB Dekorika žengė strateginį žingsnį ir užmezgė partnerystę su Telema. Neužilgo  jos pavyzdžiu pasekė ir motininė bendrovė UAB Hesora. Finansų direktorius Vytautas Paurys prisimena šio bendradarbiavimo katalizatorių: „Plečiantis mūsų verslo horizontui, mes pastebėjome “siaurąsias vietas” užsakymų apdorojimo procese. Buvo apmaudu, kad kurie pristatymai vėlavo vien dėl lėto rankinio užsakymų įvedimo. Su Telema EDI sprendimais mus supažindino technologines naujoves mėgstantys Estijos klientai. Sėkmingas EDI taikymas mus paskatino  išplėsti jo panaudojimą ir prekyboje su mūsų partneriais Lietuvoje bei Latvijoje.“

Šiandien Telema EDI sklandžiai integruojasi su tokiomis žinomomis mažmeninės prekybos įmonėmis kaip Makveža, Bauhof, Kurši, Decora, Kesko Senukai ir Bikuvos prekyba. „Kiekvieną mėnesį elektroniniu būdu gauname apie 400 užsakymų, kurie tiesiogiai patenka į mūsų ERP sistemą Rivilė. Eliminavus varginantį užsakymų įvedimą, mūsų darbuotojai gali sutelkti dėmesį į užduotis, kurios iš tiesų kuria pridėtinę vertę. Šis automatizavimas supaprastino mūsų veiklą, kas mėnesį sutaupydamas 120-150 valandų“, – priduria V. Paurys.

Apžvelgdamas šią transformaciją, Paurys teigia: „Grįžti prie ankstesnės rankinio suvedimo sistemos yra neįsivaizduojama. Telema ne tik padarė mūsų procesus efektyvesnius, bet ir ženkliai padidino darbo našumą. Nuoširdžiai vertinu EDI kaip šiuolaikinę pažangią technologiją ir laikau Telemą patikimu partneriu.“

 

Žvilgsnis į įmonės Hesora praeitį

UAB Hesora,  įkurta 1998 m. Panevėžyje, užsitarnavo pirmaujančios namų dekoro prekių gamintojo ir distributoriaus reputaciją Lietuvoje. Įmonė taip pat ėmėsi gaminti ir prekiauti įvairiomis apdailos ir statybinėmis medžiagomis. Jos 2007 m. įsteigta dukterinė įmonė Dekorika konkrečiai orientuojasi į didmeninę prekybą Baltijos regione ir platesnėje ES erdvėje. 2022 m. 34 atsidavusių darbuotojų bendrų pastangų dėka pasiektos konsoliduotos 6 mln. eurų pajamos.

Sužinokite, kiek galima sutaupyti su EDI Supplier, arba kreipkitės į mus norėdami gauti daugiau informacijos.