Padidinkite savo EDIfikacijos lygį iki daugiau nei 50%!

EDI, Naujienos

Padidinkite savo EDIfikacijos lygį iki daugiau nei 50%!

Telema metinės klientų pasitenkinimo apklausos patvirtina, kad klientai, turintys daugiau EDI partnerių, yra labiau patenkinti. Jie yra labiau patenkinti, nes iš EDI paslaugos jie gauna daugiau vertės. Tai logiška – jei pradėjus keistis EDI dokumentais su vienu partneriu sutaupoma laiko ir pinigų, tai su daugeliu partnerių bus sutaupyta dar daugiau laiko ir daugiau pinigų. 

Vis dėlto daugelis Telema klientų dar nesinaudoja EDI paslaugomis su visais verslo partneriais, su kuriais jie galėtų. Telema įvertino, kad vidutinis mūsų klientų “EDIfikacijos” lygis yra mažiau nei 50%. Tai reiškia, kad dauguma dokumentų vis dar gaunami elektroniniu paštu arba popieriniame variante ir reikalauja rankinio darbo įvedant duomenis. 

Pagrindinės žemo EDIfikacijos lygio priežastys:

  1. Nežinojimas kiek partnerių taip pat naudojasi EDI paslaugomis
  2. Per didelis užimtumas, kad iš partnerių būtų galima paprašyti elektroninių dokumentų
  3. Nepakankamos žinios ar priemonės kaip prijungti naujus partnerius.

Siekdama padėti savo klientams įveikti tokias problemas, Telema pradėjo Tankumo iniciatyvą (TI).  Tam, kad palengvintų partnerių prijungimą prie EDI tinklo, Telema TI komanda kuria paprastus naudoti aprašymus ir instrukcijas įskaitant laiškų pavyzdžius, skirtus partneriams. 

Be to, Telema teikia nemokamą analizę ir konsultacijas apie visus klientų partnerių sąrašus. Telema yra pasirengusi pasiūlyti naudingas segmentavimo taisykles ir kartu su klientu sukurti konkretų prijungimo planą. 

Ar norėtumėte maksimaliai pasinaudoti EDI teikiamomis naudomis?

Kreipkitės dėl pagalbos prijungiant Jūsų partnerius!