Billentis rinkos ataskaita apie e-sąskaitas 2024 m.

E-sąskaitos, Naujienos

Billentis rinkos ataskaita apie e-sąskaitas 2024 m.

Po penkerių metų pertraukos ilgai laukta Billentis metinė e-sąskaitų ataskaita pagaliau buvo išleistas 2024 m. balandį!

Ši išsami ataskaita yra kupina įdomių naujienų apie pasaulinius e-sąskaitų teisinius reikalavimus, naujausias tendencijas ir įdomius faktus. Joje taip pat pateikiami praktiniai e-sąskaitų projektų verslo atvejai, pabrėžiami pagrindiniai sėkmės veiksniai ir pateikiamos naudingos instrukcijos tiekėjų įtraukimo procesui.

Ir kaip visa tai susiję su tornadu?

Ar esate girdėję apie Geoffrey Moore’o tyrimus apie technologinių naujovių patekimo į rinką etapus?

Geoffrey Moore’o „Tornado“ fazės teorija apibūdina, kaip technologinės naujovės pasiekia masinę rinką ir greitai bei plačiai paplinta. Šios fazės metu paklausa dažnai viršija pasiūlą, todėl rinkoje vyksta hiperaugimas.

Billentis 2024 m. e-sąskaitų rinkos ataskaitoje e-sąskaitų sektoriaus plėtrai apibūdinti naudojama Moore’o „Tornado“ fazės metafora. Ataskaitoje teigiama, kad e-sąskaitų perdavimas įžengia į masinio diegimo etapą, kuriame sparti technologinė pažanga ir griežtesni reguliavimo reikalavimai spartina e-sąskaitų diegimą visame pasaulyje. Tai reiškia, kad e-sąskaitos greitai tampa norma, verčiančia įmones prisitaikyti ir naudoti naujas technologijas bei sprendimus, kad jos išliktų konkurencingos ir užtikrintų atitiktį teisės aktų reikalavimams.

Atsisiųskite savo nemokamą kopiją:

 

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.