1500 restoranų pasiruošę naudoti EDI

EDI, HoReCa, Naujienos

1500 restoranų pasiruošę naudoti EDI

Įmonė Ektaco, teikianti Compucash ERP daugiau nei 1500 restoranų, tapo sertifikuota Telema ERP partnere. Pradėti naudoti EDI programoje Compucash dabar yra dar greičiau, lengviau ir prieinamiau. Naudodamiesi Telema EDI moduliu, Compucash vartotojai gali elektroninius užsakymus siųsti tiesiogiai į savo tiekėjų programinę įrangą ir iš tiekėjų gauti elektronines sąskaitas tiesiogiai į Compucash. Compucash sukurtas „produktų apjungimo“ įrankis leidžia lengvai atpažinti produktus tokius, kokie jie yra.

„Restorane pomidoras yra pomidoras, nesvarbu, ar jis sveria 500 g ar 250 g, ar jis užaugintas Ispanijoje ar Italijoje. Papildoma Compucash funkcija leidžia vartotojams apjungti skirtingus pomidorus į tiesiog „pomidorus“. Tai svarbu, kai virtuvė dirba su iš anksto nustatytais receptais – sutaupoma daug laiko restorano darbuotojams,“ – komentuoja restorano Ektaco vadovas Martin Laur.

Sąskaitos duomenų įvedimas į Compucash sistemą iš popierinio ar PDF dokumento gali užtrukti iki 20 minučių. Naudojant EDI, sąskaitų duomenys iš tiekėjų perduodami į Compucash automatiškai. Nuo šiol prekių priėmimas reiškia tik gautų el. dokumentų peržiūrą ir patvirtinimą, nebelieka rankinio duomenų įvedimo. Elektroniniai duomenų mainai Compucash vartotojams sutaupo daug vertingo darbo laiko.

„Nebeįsivaizduoju darbo be EDI. Restoranuose darbas su važtaraščiais, inventoriumi ir kitais ekonominiais aspektais yra šefo atsakomybė. Telema paslauga sutaupo daugybę mano brangaus darbo laiko. Kaip šefas dabar galiu sutelkti dėmesį į savo pagrindinius darbus: vadovavimą virtuvės darbuotojams ir geresnės patirties klientams kūrimą,“ – sako restorano Rudolf šefas Stenas Märtinas.

Telema EDI modulio aktyvavimas Compucash kainuoja 116 € + PVM (vienkartinis mokestis, mokamas įmonei Ektaco). Modulis aktyvuojamas per penkias darbo dienas. Pirmiausia turite pasirašyti EDI paslaugų sutartį su Telema. Už EDI paslaugas taikomas nedidelis mėnesinis ir dokumentų mokestis. Telema atliekama standartinė EDI konfigūracija Compucash, kaip  sertifikuotos programinės įrangos, vartotojams yra nemokama. 

Compucash yra populiariausia HoReCa programinė įranga Baltijos šalyse, kurią naudoja daugiau nei 1500 restoranų ir parduotuvių, tokių kaip Olympic Casino, Vapiano, Kolm Tilli, Rudolf, OKO, St. Patrick’s, Noah, Paju Villa, Pädaste Manor, Vapiano ir kiti.

Telema EDI tinklas suteikia galimybę elektroniniu būdu keistis duomenimis su beveik 5000 prekybos vietų ir 1300 tiekėjų. Tarp jų patys populiariausi tiekėjai restoranams, žinoma yra:  Fruit Express, Horeca Service, Jungent, Sanitex, Amoka, LM Keskus, Maag, Kaupmees, Pärnu Kalamajakas, Liviko, Via3L, Prike, Altia ir kt.

Iš viso Telema turi 38 sertifikuotus ERP partnerius Baltijos šalyse. Prisijungimas prie Telema EDI tinklo partnerių sertifikuotos programinės įrangos vartotojams yra greitas ir prieinamas.

Skaitykite daugiau apie Telema sertifikuotus partnerius

Skaitykite daugiau apie Telema EDISupplier