Telema sertifikuoja partnerystę su Excellent Latvia

EDI, Naujienos

Telema sertifikuoja partnerystę su Excellent Latvia

Rugsėjį Telema pasirašė sertifikuotos partnerystės sutartį su Excellent Latvia, atstovaujančia populiarią verslo programinę įrangą Standard Books ir Standard ERP. Dėl šios partnerystės Standard Books ir Standard ERP vartotojai Latvijoje dabar gali lengviau ir efektyviau diegti Telema EDI (elektroninių duomenų mainų) paslaugas.

Partnerystė ypač vertinga įmonėms, dirbančioms su dideliais mažmenininkais, kurie reikalauja elektroninių dokumentų mainų siekiant užtikrinti sklandų duomenų judėjimą tiekimo grandinėse. Excellent Latvia bendradarbiavimas su Telema padeda vartotojams sumažinti rankinio duomenų įvedimo poreikį ir išvengti brangiai kainuojančių klaidų dokumentų apdorojimo metu.

Excellent Latvia valdybos narys Elvis Kvalbergs komentuoja: „Naudodamiesi savarankiškai aktyvuojamu Telema EDI moduliu, įmonės dabar gali pradėti naudoti elektroninių dokumentų perdavimą be sudėtingų nustatymų. Pasirašius sutartį su Telema, vartotojai gali savarankiškai aktyvuoti EDI modulį, taip užtikrindami lengvą ir greitą elektroninių užsakymų, gavimo patvirtinimų, grąžinimo patvirtinimų, e-sąskaitų ir važtaraščių mainus.“

Ši partnerystė sustiprina Excellent Latvia lyderio pozicijas debesų kompiuterijos verslo programinės įrangos srityje, palaikančio įmones tiek Latvijoje, tiek užsienyje.

Telema EDI tinklas jungia daugiau nei 5500 mažmenininkų ir 1500 tiekėjų visame Baltijos regione. Telema Sertifikuotų Partnerių programa kartu su ERP palaikymo įmonėmis ne tik sumažina administracinę naštą, bet ir skatina bendras skaitmeninės transformacijos pastangas regione.

 

Apie Excellent Latvia

Excellent Latvia buvo įkurta 2019 metais. Įmonė aptarnauja daugiau nei 30 000 klientų, naudojančių Standard Books ir kitą programinę įrangą. Excellent 2023 metų apyvarta siekė daugiau nei 1,2 milijono eurų. Excellent Latvia turi 8 darbuotojus, o pagrindinė būstinė yra Rygoje.