Telema sveikina Martą Espenbergą – naują vyriausiąjį technologijų vadovą

EDI, Naujienos

Telema sveikina Martą Espenbergą – naują vyriausiąjį technologijų vadovą

Telema su malonumu praneša apie Marto Espenbergo paskyrimą naujuoju vyriausiuoju technologijų vadovu (CTO). Martas yra sukaupęs daugiau nei dešimties metų patirtį kuriant ir vadovaujant technologijų komandoms, kuriant pažangią programinę įrangą ir diegiant produktų naujoves įvairiose rinkos šakose.

Marto kelionę į Telemą įkvėpė stiprus Telema įvaizdis ir ambicinga vizija ateičiai. „Telemos įsipareigojimas inovacijoms ir tobulumui duomenų mainų srityje buvo tai, kas mane patraukė į šią kompaniją“, dalijosi Martas.

„Galimybė prisidėti prie įmonės, kuri pirmauja automatizuoto apsikeitimo duomenimis mažmeninės prekybos tiekimo grandinėse srityje, yra ir jaudinanti, ir kupina iššūkių.“

Pasak Telema generalinės direktorės Hele Hammer: „Telema tikslas yra perkelti mažmeninės prekybos duomenų mainus į naują lygį, sumažinant rankinį duomenų įvedimą. Telema Elektroninių duomenų mainų (EDI) sistema jungia daugiau nei 6000 įmonių ir kasmet apdoroja daugiau nei 25 milijonus dokumentų. Užtikrinti transakcijų saugumą, plėtimą ir patikimumą yra didelis iššūkis, ir Martas yra būtent tas žmogus, kuris gali su tuo susidoroti.“

Martas koncentruojasi į Telema technologijų tobulinimą, tuo pačiu išlaikydamas įsipareigojimą kokybei ir inovacijoms.

„Džiaugiuosi galėdamas stiprinti Telema programinę įrangą ir užtikrinti, kad ir toliau teiksime aukštos kokybės, modernius sprendimus savo klientams. Mano tikslas yra padaryti produktų kūrimo procesą sklandesnį ir efektyvesnį, neprarandant Telemai būdingos kokybės“, sakė jis.

„Marto prisijungimas suteikia naują impulsą mūsų technologijų plėtrai. Jo didžiulė patirtis ir atsidavimas stiprina mūsų kaip rinkos lyderio pozicijas, leidžiantys pasiūlyti dar daugiau inovatyvių ir aukštos kokybės sprendimų mūsų klientams. Dėl savo žinių ir aistros technologijoms jis vertingai papildys mūsų vadovų komandą“, – tvirtina Hele Hammer.